maanantai 3. maaliskuuta 2014

Lunta ja oripäiviä

Voihan kökkö. Minä jo "iloitsin" kun pääsee tarhaa putsamaan - linnut sirkuttaa ja luonto alkaa vihertää, mutta mitä tapahtuu? Tulee lunta tietenkin. No onneksi pysytään kuitenkin nollan tietämissä, toivo nopeasta kevään tulosta elää siis edelleen.

Pakko vielä juhuutella eilisestä Miran rentoudesta, piiiitkästä aikaa kentällä selästä käsin ja murunen oli niin rempsikka :)

Tänään julkaistiin vihdoin oripäivien aikataulut! Olen himppasen P E T T Y N Y T. Esitettävien ja arvosteltavien oriiden kokonaismäärä on aika pieni (ainakin siltä tuntuu, en tosin tiedä mitä määriä aiemmin on ollut) ja etenkin suorituskyvyn perusteella jalostukseen esitettävien määrä marginaalinen ( näitä oli aiemmin enemmän)
Johtunee siitä muutoksesta, että enää ei tarvitse välttämättä esittää mm. ulkomailla jalostukseen hyväksyttyjä Suomessa lainkaan. Höh ja höh.

Estepuolen varttuneimmista oreista kiinnostava on Tardiveaun Prinz Clintus. Siinä olisi kokoa ja näköä meidän Murulle? Ei tuo toinenkaan, Concreto hullumpi ole, onkohan astutuskauden Suomessa ja kenellä? Molemmat vahvistaisivat Murun holsteinerlinjaa. Olisihan nuo hienoa nähdä livenä ja läheltä, Stadikalla kesällä tuli Prinz Clintus nähtyäkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti