sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kiiman merkkejä!

Edellinen postaus kirvoitti kivasti kommentteja Facebookissa, kiitos niistä :) hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea keskustelua. Monen kanssa olen samaa mieltä siitä, että hyviä jälkeläisiä jo jättänyt ja suoritusnäyttöjä omaava ori on varmempi valinta. Soittelin oripäivien jälkeisenä maanantaina heti Sammalistoon ja juttelin Annelin kanssa ja lupasin laittaa sukutiedot, jotta ottaisi vähän kantaa orivalintaan.

Concreto on tällä hetkellä listalla ykkösenä, sillä on hyvät näytöt sekä suoritushevosena että periyttäjänä, mutta vielä olisi aikaa muillekin vaihtoehdoille. Siihen alan kuitenkin yhä vahvemmin kallistua, että haluan oriin olevan Suomessa astuva. Niin, että tiedän todella mitä saan ja voin jopa käydä paikan päällä toteamassa hevosen luonteen ja kuulla sen ratsastettavuudesta ihan F2F.

Eilen ja tänään näytti mamma to be ensimmäisiä kunnollisia kiiman merkkejä tältä keväältä. Kevät, kevät, kevät - se tarkoittaa sitä, että kesäkään ei ole aivan kamalan kaukana. Me like.

Eilen aamulla me oltiin Miran kanssa sivuohjatreenien jälkeen kiipeilemässä metsässä. Ihana auringonpaiste helli. Kuva tuli kuitenkin napattua vasta pellon pätkällä alla.


Päivemmällä päästiin pidemmällä maastolenkille putteporukassa Taikan ja Mistin kanssa. Reissu olikin niin perusputtea, pelättiin ja peruuteltiin, usvattiin ja kompuroitiin. Niin ihanaa silti.Matkaan mahtui niin peltoja, metsäautoteitä kuin metsäpolkujakin :)





Eilen illalla napsahti 24 h - haaste. Juuri kun ajattelin, että minuun tuo ei kolahda. Vaan kolahtipa kuitenkin. Meillä oli ohjasajopäivä eikä tällainen täti mitään hurjimuksia aikaan saa, mitä nyt pukkiharjoituksiin joutuu melko usein, mutta mentiin nyt kuitenkin päiväksi suunnittellun mukaisesti addided with a little twist - lisättiin puomeja peliin. Eikä sunnuntaiaamupäivänä kehdannut siideriäkään avata, joten meillä kelpasi vihreä tee. Ennen varsinaista kuvausta kaikki meni ihan putkeen, mutta liekö ohjien päähän tullut ramppikuume vai mitä, mutta ohjat olivat kyllä heti aivan mutkalla kun kamera kävi... Laitan tähän yhden pätkän. Haastetuiksi tulivat kolme onnellista heppailijaa. Jään odottamaan mitä keksivät :) tai vaihtoehtoisesti täydennyksiä teevarastoon (Vihreä Citrus, kiitos!)

Tässä vielä muutama kuva haastepäivältä

Käsihevosharjoituksia ennen ohjasajoa


Poniratsastajamme

Muru ja mamma


Hauska viikonloppu, näitä lisää kiitos.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti