torstai 20. helmikuuta 2014

Orisurffausta

Onpa vähän oloisesti tarjolla noita FWB-oreja joilla hyppypuolen kapasiteetti tai tausta.  Ajatuksena olisi, että koska Miran pappakin on niin maineikas pomppija yrittäisimme löytää sopivan yksilön estepuolelta, miellellään holsteinerin. Saataisiin siitä sitten joskus tulevaisuudessa jos hyvin käy kisaratsua meidän Annettelle.

Hierojamme Keskitalon Sanna vinkkasi Catcallista
Holstein ori Catcall 162. Kuva FWB orisivuilta/Leila Kinnari-Wahren 2012

jota olinkin jo katsonut FWB-orisivuilta, hevonen on kuulema tosi hyvä luontoinen ja hyvä ratsastaa - tärkeitä ominaisuuksia. Orilla on siitosoikeus Suomessa 2016 vuoden loppuun, mutta se näyttäisi siirtohistorian mukaan olevan tällä hetkellä Yhdysvalloissa. Olen ajatellut tuorespermaa, joten siinä tapauksessa tuo ei oikein tulisi kysymykseen vaikka mielenkiintoiselta tosiaan vaikuttaakin. Annetten valmentajan kautta löytyisi myös ihan kivan näköinen westfalen, mutta astutusoikeus on ummessa ja tavoitteena on FWB:ksi tai holsteineriksi rekisteröitävä varsa, silloin sen kaltainen ori ei oikein liene vaihtoehto.

Läheltä, Riihimäeltä, Sammaliston tilalta löytyis St Legar. Ei hullumpi tuokaan. Etuja olisi sijainti. Täytyy kysyä voisiko oria käydä tervehtimässä.

St Legar
http://www.sammalistontalli.com/oriasema/sammaliston-orit/st-legar        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti