sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

HHF ja Hevostaitoliitto

Sain tänä viikonloppuna ilon assisteerata Hevostaitoliiton osastolla Helsinki Horse Fairilla. Olipas hauskaa messuilla hyvän asian puolesta  :) Annettekin sai samaan syssyyn liput ja piipahti lauantaina vähän estemittelöitä katsomassa ja shoppailemassa. Messujen paras oma ostos oli pitkään työlistalla ollut "renkini" lippis <3



Meille oli Johanna kanssa liiton toimesta hommattu mukava huone messarin hotellista ja oli vallan hauskaa olla viikonloppureissulla. Selkä tosin huuteli seisomisesta, mutta eiköhän tuo tuosta taas tokene. Rotuesittelyssä oli myös FWB ja pääsin juttelemaan kantakirjauksesta ja estepuolen isommista oreista. Pohdin tuossa aiemmin sitä, että mikähän tuo tamman kantakirjauskelpoinen tai kantakirjattu vaatimus tarkoittaa kirjaimellisesti? Hänen mukaansa Miran osalta kaiken pitäisi olla kunnossa, Deutsches Reitpferd on listoilla ja kantakirjattuna hyvä homma, niin ja tamman osalta asiassa ei ollakaan niin tarkkoja kuin oriiden kanssa, joiden osalta eurooppalaiset hyväksytyt kantakirjat on ihan listattu. Jei. 

Yhden uuden orivinkin sain, pyrin laittamaan siitä ihan omaa postausta kunhan kaivan hepsun tiedot esiin. Prinz Clintuksesta sen verran, että FWB-ständilläkin olivat sitä mieltä, että jälkeläisiä ei ole. Italiassa on kantakirjattu, mutta ei käytetty. Suorituskykynäyttöjä siis on, muttei periyttämisestä tietoa. Tähän täytyy palata, viimeistään Oripäivien jälkeen, nehän ovatkin jo ihan kohta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti