perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pallerosta, pulleroista, punaruunikkoa

Juuri laitoin noita kuvia edelliseen postaukseen, mutta tässä tulee kymppikuvahaasteen seitsemäs kuva eli kolme kuvaa kesään! Kuva on tiistailta eli pitkästä aikaa jopa oikealta kymppikuvapäivältä. Postauspäivä sen sijaan on taas jotain muuta. Kännykkäkuvien laatu ei päätä huimaa, mutta itse asian niistä varmasti huomaa.

Palleroista, pulleroista, pehmeää ja pörröistä. Niistä on murut tehty.


Päästä muru alkaa jo olla Kesä-Miran näköinen, mutta muutoin ollaan vielä aika pehmoisia tummaruunikoita. Ehkä sitten joskus jussina... 


Väristä puheen ollen. Mahtaakohan punaruunikoiden vanhempien varsoista koskaan tulla muuta kuin punaruunikoita? Keskusteltiin tuossa asiasta ja veikkailtiin samalla merkkejä. Sami sanoi, että tulossa on kaksi sukkainen pikkutähtipää. Oikea unelmien täyttymys mulle olisi neljän täyden sukan ja leveän läsin pikkuinen. Muistelisin että Annettekin toivoi jotain sellaista. Todennäköisyys vähämerkkiseen punaruunikkoon, joka on talvella tummaruunikko on kuitenkin melko suuri.

Eiliseltä on pakko laittaa hassujen hepsujen tarhailuvideo. Kyseessä on tallinkyljessä olevan hiekkatarhan laajennus, joka tosiaan viime viikonloppuna tehtiin, kuten kirjoittelin. 

Iloinen olen siitä, että keskiviikkona varmistui tuleva varsakamu äiteineen Miran ja Pikku-Murun kaveriksi Koivulaan. Vielä hauskempaa on, että pikkukaveri on myös Concretosta! Mikäli kaikki menee siis niin kuin toivomme, on meillä Koivulassa Concreto-sisarukset kirmailemassa ja yhdessä kasvamassa. Arvotan pikkuisten pikkukaverit tosi korkealle, joten syystäkin iloitsen. Toivottavasti tammamammat tulevat juttuun keskenään ja varsat syntyvät tähän maailmaan terveinä ja saavat toisistaan kivat kaverit kirmailuun. Lasketut ajatkin ovat kahden päivän päässä toisistaan joten ikäkin mätsää näillä tulevilla kamuilla.

Tänään käytiin muuten kisoissa Riders-Innillä Hyvinkäällä. Kupliksen viime viikon treeneissä sinne jäänyt martingaalikin onneksi löytyi tallesta. Nyt en enää jaksa enempää siitä postailla kun kutsuu nukku-matti, mutta miljöö on niin hieno valkoisine hiekkoineen jne. että vaikka tämä blogi kertookin murusta, taidan tuoda tänne kuvaterkut Annetten ja Kuplan valmennuksesta/kisoista tässä päivinä seuraavina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti