sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

25 to go

Mitään sen kummempia merkkejä edessä olevasta meillä ei vielä näy (kuin mun päivä päivältä lisääntyvä hermoilu), mutta päivälukemat tosiaan on 25 jäljellä! Toki takaosan lihakset hännän molemmilta puolilta ovat jo pehmenneet ja maha muuttaa muotoaan, mutta muutoin ei mitään uutta. Mamma voi pulskeasti ja näyttäisi olevan ihan tyytyväinen oloonsa. Pää on useimmiten työnnettynä paaliin, ellei ole se hetki kun pitää pientä välipaussia ja katselee kaukaisuuteen. Päivittäiset kävelylenkit kelpaavat ja liikkuminen on suhteellisen vaivatonta.

Tänään on tehty talkoohommia tai no Sami ja Saku ova tehneet, mä olin aamulla Antonin kanssa kuoroesityksessä messussa ja tietty virpomisoksia puuhaamassa. Hiekkatarhaa laajennetaan, Muru ja Pikku-Muru pääsevätkin sitten ihan uuteen tarhaan kun sen aika koittaa.

Mun pitäisi toden teolla saada tuo kamera nyt viritettyä, mutta tuntuu, että ei kerta kaikkiaan ehdi aloittaa. Taidan lähteä ottamaan hevoset sisälle ja iltapöperöille ja koittaa alkaa tuumasta toimeen. Pitäisi siis saada se meidän kotiverkkoon kiinni ja vielä niin, että pääsee etänäkin kuvaa katsomaan. Mitähän siitäkin tulee?

Aika ankea keli tänään(kin), mutta kun vähän saatiin valoa, käytiin ottamassa mammasta muutama kuva. Karvan- ja värinvaihto on vielä vauhdissa ja näky sen mukainen - kirjavankukertava mulle niin rakas mammuska.




Vähän leikittiin

Murunen niin nättinä

Masu mallia Tj 25


IhaNainen



3 kommenttia:

  1. Hui, kun teillä rupeaa olemaan h-hetki jo lähellä!

    VastaaPoista
  2. Voi iik, miten tää aika meneekin näin äkkiä! En edes ole tajunnut, että teillä on enää noin vähän päiviä h-hetkeen! Täällä jännätään teidänkin puolesta :) Kaunis tammamamma!

    VastaaPoista