torstai 16. huhtikuuta 2015

Alkaa olla jo lähellä

Laskurin mukaan enää kuusi päivää. Tiineyttä takana siis 329 päivää! Miten onnekas saa olla, että kaikki on mennyt tähän saakka hyvin! Kovasti olemme seuraillessa merkkejä ja jatkaneet kävelyretkiä. Tissit ovat alkaneet täyttyä, mutta eivät vielä ole mitkään pullukat tai nistä sivuille päin kääntymässä, mutta tänään aamutallissa huomasin ensimmäistä kertaa, että toinen nisä oli vähän tumma eli kostea. Tähän mennessä ovat olleet ryppyisiä ja kuivia. Miran edellisestä varsomisesta on vain tieto, että varsa on tullut täysiaikaisena ja synnytys on ollut normaali. En siis tiedä tapaako kehittää vahatippoja, tiputella maitoa pitkän aikaa ennen vai tulla tupsahtaako maito vasta synnytyksen yhteydessä?

Ensimmäinen pitkästä aikaa tapahtuva muutos tuo toisen nisän tummuminen kuitenkin, ilmeisesti siitä on jotain vuotanut, eipä tuo muuten tummuisi ja kiiltelisi. Nisän päässä ei kyllä ole mitään ja toinen edelleen kuiva ja ryppyinen. On tää niin jännää.

2 kommenttia:

  1. Voi jukra. Jännitän täysillä täällä mukana! Tsemppiä valvomiseen ja odotteluun, odottavan aika on kyllä pitkä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuntuu todellakin pitkältä :) 332 päivää takana, kolmensadan korville jaksoi hyvin odotella, mutta nyt tuntuu että saisi jo tapahtua!

      Poista