torstai 15. lokakuuta 2015

Kavioasiaa

Constalla ja Miralla oli tänään huoltopäivä, kaviohuolto. Kävin aamulla lääkärissä kun en kovan yskän ja keuhkojen seudun paineen vuoksi ole oikein pystynyt nukkumaan, joten olin ennakkotiedoista poiketen itsekin kotosalla Jannen saapuessa paikalle. Valokuvaus itse tapahtumasta jäi tekemättä, mutta laitetaan tähän vuolun jälkeisen lounaan tunnelmia.

Kupla kengitettiin ensin ja murut pitivät sille seuraa. Consta omassa ja Mira omassa karsinassan. Saivat samalla päivän rapsuttelut eli harjauksen. Mira tosin oli sitä mieltä, että olisi mielummin viettänyt aikaa torkkuen. Yleensä mamma tykkää ihan kaikista hoitotoimenpiteistä, mutta tänään näytettiin pitkää naamaa. 

Kuplan jälkeen oli vuorossa Mira. Mammuska saa vielä jatkaa kengättä ja Jannen kanssa totesimmekin että noin hienoihin etukavioihin on ihan sääli lyödä nauloja. Tällä siitosmamma käytöllä ovat pysyneet tosi hyvässä mallissa. Ihan oppikirjasta. 

Consta pääsi viimeiseksi käytävälle. Jalkojen nosto sujui vielä edellistä kertaa paremmin, huomasi ehkä että olimme treenailleet :) kaviot olivat edelleen hienot ja vain vähän muodon vuoksi raspausta ja säteen ympäriltä vuolua. Pientä nojailuyritystä takajalkojen osalla edelleen on, mutta matalalla asennolla saadaan pitämään itsensä rauhallisempana paikallaan. Super poika! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti