sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

1. astutus ja toivottavasti myös kauden viimeinen

Onpas ollut äksöniä kun ei ole ehtinyt tänne edes kertomaan, että Muru tosiaan astutettiin jo perjantaina 23.5.2014, mutta soittelivat vasta maanantaina, että saisi tulla hakemaan kotiin. Olin naisten mökkiviikonloppua viettämässä ja vetoautolla reissussa joten toisaalta ihan hyvä, että vasta maanantaina sai hakea. En huomannut kysäistä Leenalta, että tekivätkö jotain tarkastusta vielä maanantaina vai jäikö muuten vaan viikonlopun yli.

Nyt on Concreton hyväksi kehuttua tavaraa siemennetty ja odotellaan tiineystarkastusta. Murulla olisi se sitten 9.6. Aamu kasia ennen pitäisi taas mennä, että ehditään tilata tarvittaessa lisää spermaa sille päivälle, jos ei ole tiineenä. Ensimmäinen tamma on muuten todettu jo tiineeksi Concretosta (alla).




Meillä oli hakureissulla Kupla mukana kun ajateltiin, että reissulainen tulisi mielummin kaverin kanssa kotiin, mutta toinen tokkasi ensitervehdykseksi Kuplaa kankkuun :D Aikalailla yksi jalka kerrallaan saatiin lastata vaikka kaveri oli kyydissä ja herkkua oli tarjolla. Matka sen sijaan sujui kyllä huomattavasti rauhallisemmin kuin yksin. Jännää tosiaan miten tuosta matkustamisesta on kehkeytynyt jonkinlainen ongelma. Onko nyt pelkästään siitä kenkähaverista josta kerroin vai muuten vaan jostain angstista, mutta ihan uusi juttu meillä.

Aidan takana oli kirjaimellisesti ollut vihreämpää kun sain kuulla kysyessäni oliko Mira osannut käyttäytyä, että oli löytänyt tarhasta jonkun kohdan jossa sähköt eivät olleet toimineet ja nojaillut vissiin aidan nurin vihreämpää tavoitellessaan :D Siellä se murunen odotteli sitten karsinassa ja vähän katsella möllötteli, että nytkö kotio muka?

On se vaan hienoa kun murunen on kotona.
Hepsut pääsivät eilen ensimmäistä kertaa laitumelle harjoittelemaan. Muutama kuva täytyy laittaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti