lauantai 3. toukokuuta 2014

Meidän Neiti 12 vee



Mira-muru täytti tänään 12-vuotta! Oikein hyvä ikä neidillä. Saatiin juhlapäivänä Koivulaan vieraita Karistosta kun Marian perheineen tuli käymään. Pääsivät vähän hevostelun makuun Kuplan kyydissä koko porukka :)

Miralla näyttäisi pitkä kiima olevan vihdoin loppumaan päin. Eilen vielä oli aika selviä kiimailun merkkejä, mutta tänään Tonto meinasi jo saada kaviosta. Eli nyt meillä on menossa kiimaväli 14-16 vuorokautta ja sitten Orimattilaan astutettavaksi. Leena arvioi ammattitaitoisesti, että klinikalle tulo olisi puolenkuun paikkeilla, vähän saattaa mennä pidemmäksi kun tämä kiima todellakin oli pitkä. Miralla tuntuisi olevan vähän luottamuspulaa, on tosi säpsyinen ja panikoi oudoista asioista. Uskon sen johtuvan kärryhässäkästä. Toinen mistä ottaa ihan kilareita on säkärit, onkohan ilmoissa vai missä, mutta sähköisyyttä on ilmassa ja säpsyt on tosi kovia enkä mä ainakaan keksi miten niitä pystyisi välttämään?

Tiistaina hepsut saivat taas uudet kengät, mehän oltiin Samin kanssa viikonloppuna kengityskurssilla Jannen vetämänä, hauskaa ja hyödyllistä. Saas nähdä koska uskaltaa kokeilla omilla. Pakkaseen tuli mukana yksi teurasjalka ja toinen haudattiin maahan, että saadaan luumalli kunhan maanmatoset ovat syöneet siitä lihat pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti