keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Tärkeä päivä

Kesälomalla ei tunnu ehtivän sitäkään vähää bloggaamaan, mutta laitetaan nyt jälkijättöinen postaus tärkeästä päivästä. Kävimme moikkaamassa Miraa ja Constaa Hauholla 15.7. Tössä ei ollut paikalla kun menimme tallille, joten kyselimme joltain nuorelta mieheltä missähän meidän murut ovat. Saatiin ohjeet ja suunnistettiin paikalle tilauksien perälle laitumelle, jossa murut olivat syömäpuuhissa porukkansa kanssa. Ennakkotiedon mukaan Mira oli määrä siementää samaisena päivänä. Sille annettiin edeltävällä viikolla perjantaina kiimapiikki, kun ei näyttänyt siltä, että olisi ollut tulossa kiimaan. Maanantaina eivät vielä olleet siementäneet, kun ei ollut valmis. Kun oltiin rapsuteltu ja seurailtu muruja aikamme, lähdimme tallille parahultaisesti näkemään kun Ludwig von Bayern aka Ludde tuotiin sisälle ja saamaan samalla päivän puunaukset. Juteltiin siinä Reetan kanssa joka muisteli että Mira olisi siemennetty aamulla. Konstantinos KS:ää ei näkynyt paikan päällä (tallilla edeltävän viikon ja jäi auki olisiko mahdollisuus saada paikalle) joten taisimme siinä olla eye to eye Miran sulhon ja tulevan varsan isäpapan kanssa. Raamikas komistus! 

Vähän aikaa siinä notkuttuamme Tössäkin tuli takaisin tilalle ja saimme vahvistuksen, että muru oli siemennetty aamupäivällä. Mahdollisesti oli määrä perjantaina vielä laittaa, mutta sain sitten viestin perjantaina, että oli ovuloinut, joten ei kun sormet ja varpaat ristiin. Huomenna perjantaina 31.7. on toinen tärkeä päivä, silloin on tarkoitus tehdä tiineystarkistus ja todeta toivottavasti, että saamme hakea muruset kotiin, jo on ollutkin ikävä!

Muutama puhelinkuva paikan päältä 15.7. alla. Consta tuntui taas kasvaneen kovasti! Sillä oli siellä oma painikaverikin, tarkemmin kolme, mutta yhden kanssa erityisesti tuntui kisailevan.

 








Käytiin vielä moikkailemmassa Constaakin, Sami ja Annette eivät olleet livenä kosketusetäisyydeltä vielä nähneet. Paarmat kiusasivat komeaa herraa, mutta kyllä se on lutuinen komistus! 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti