perjantai 2. tammikuuta 2015

Concreto tervehtii!

Meillä on vissiin Hippoksessa tai jossain muualla edelleen rakennusaikainen osoite, kun posti toi vasta tänään astutustodistuksen/varsomisilmoituksen ja ihanan joulun- ja uuden vuoden tervehdyksen Concretolta ja KS-tallilta. Hieno kortti ja hieno ori, eikö totta?




Yritin tuossa päästä perille Hippoksen Heppa-järjestelmässä siihen, mihin pitää ilmoittaa uusi osoite toistaiseksi siinä onnistumatta.... Oma Talli -tunnus taitaa olla yksi vaihtoehto. Selvittelin samalla kuitenkin varsan nimeämiseen liittyviä käytänteitä ja myös tallinimen rekisteröintiä, jotka ovat olleet mulla mielessä selvitettävinä asioina jo pidempään. Mehän puhumme Koivulan tallista, mutta niitä löytyy vähän joka niemennotkosta, niinpä olen ajatellut, että mikäli rekisteröinti tehdään, pitää sen olla vähän yksilöidympi. Esimerkiksi Koivulan Ratsutalleja ei ole pilvin pimein vaikkei sekään mikään uniikeista uniikein ole. Koivulan tilalla kuitenkin ollaan, joten jotain siihen viittaavaa haluaisin sen olevan.

Varsan nimi asia on toki edelleen auki vaikka muutamia ehdotuksia on mielessä, antaa varsan tulla ja kertoa keneltä hän näyttää. Hippokselle pitää ilmoittaa useampi nimiehdotus jotta voivat valita niistä sellaisen mikä on yksilöitävissä eikä ole suojattu, esim. suojattu kasvattaja nimi. Nimessä saa olla korkeintaan 23 merkkiä.

Täytyypä kysäistä mitä tuollaisen suojatun kasvattajanimen rekisteröinti ottaisi. Toiveissa on, ettei tämä varsa jää tallimme viimeiseksi, joten olisi kiva rekisteröidä oma kasvattajanimi.

Laskettuun aikaan 111 päivää! Viime aikoina innostunut odotusfiilinki on lisääntynyt eksponentiaalisesti :) Tiedän toki senkin, että vaikka mitä voi tapahtua ja pitkä matka on edessä, mutta on tää vaan jännää ja inspiroivaa!

2 kommenttia:

  1. Hihii, mekin saatiin hieno kortti samasta paikasta, tosin eri ori koristi korttia eli Harjun Kakkonen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)) ihana yllätys ja ihanat "meidän" oriit :)

      Poista